Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini ale exteriorului şi interiorului noului Mercedes-Benz S-Class [W222]

19 Martie 2013 - 11:37
Denis Godorozea
Primele imagini ale exteriorului şi interiorului noului Mercedes-Benz S-Class [W222]
În timp ce Mercedes-Benz a prezentat imaginile cu interiorul noului S-Class în caroseria W222, pe net au apărut fotografi spion cu noul sedan de lux al germanilor, care a fost ”dezgolit” pentru a fi filmat pentru un video de promovare. Noul model va fi prezentat oficial pe 15 mai în Hamburg.

Deocamdată despre noul model nu se ştie prea multe, dar noi am aflat careva informaţii interesante.

Chiar dacă noul S-Class se vrea a fi un înlocuitor nu numai al generaţiei actuale, dar şi a lui Maybach, este prea tare spus, deoarece după dimensiuni el nu îl va ajunge nici pe cel mai scurt Maybach 57S. Lungimea versiunii cu bază scurtă constituie 5116 mm, iar a celei cu bază lungă – 5245 mm. Dimensiuni comparative cu Maybach va avea doar versiunea ultra-lungă Pullman. Rigiditatea caroseriei W222 a fost mărită în comparaţie cu W221 cu 14%, iar însăşi caroseria a căpătat un design total diferit.

Grila radiatorului este foarte masivă, iar pentru o siluetă elegantă şi aristocratică, partea laterală vine cu două linii dinamice, ce se îngustează către spatele maşinii, iar posteriorul a devenit mult mai fluid şi a căpătat blocuri optice mai mici, asemenea concurenţilor de la Bentley şi Rolls-Royce.

Interiorul noului S-Class a devenit şi mai luxos, chiar dacă volanul cu două spiţe şi elementele sistemului de ventilare de pe consola central arată cam straniu. Pielea fină, lemnul de înaltă calitate şi aluminiul, sunt pretutindeni, dar şi tehnologiile de ultimă oră persistă.

Chiar în faţa şoferului este instalată o tabletă imensă constituită din două display-e de 12 inch – unul pentru cadranele de bord şi altul pentru sistem mutimedia de nouă generaţie, care poate comunica cu hărţile Google Maps.

Mai mult ca atât, sistemul de ventilare dispune nu numai de ionizator, dar şi de un parfum, care împrospătează aerul la interior, la fel ca în Maybach!

Ocupanţii din spate dispun de două fotolii cu o multitudine de reglaje, ventilare, încălzire, 12 funcţii pentru masaj şi chiar un suport pentru picioare. De asemenea sunt două planşete instalate pe partea posterioară a scaunelor spate, iar cotiera centrală, şi celea de pe uşi dispun de încălzire. În calitate de sistem audio performant, a fost ales unul ultra puternic de la Burmester, dotat cu 24 de boxe, ce însumează 1.5 kW putere.

Sub capota noului S-Class vor fi instalate precedentele propulsoare, dar şi noi unităţi. Astfel vor fi disponibile un V8 biturbo, cunoscut de pe modelul S550, la fel şi un V6 biturbo de 333 CP, ce va propulsa versiunea S400.

Reputaţia unui automobil confortabil, o va menţine noul sistem ”Magic Body Control” constituit din suspensia pneumatică, amortizatoare reglabile şi bucşele hidraulice.

Mai multe detalii despre noul Mercedes-Benz S-Class vom afla în apropierea premierei oficiale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter