Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Range Rover Evoque Style – ediţie specială, la 35,000 euro în Moldova

15 Martie 2013 - 09:05
Ilie Toma
Range Rover Evoque Style – ediţie specială, la 35,000 euro în Moldova
Distribuitorul Land Rover în Moldova, compania DAAC Hermes, ne anunţă despre startul vânzărilor ediţiei limitate Range Rover Evoque Style în ţara noastră. Preţul modelului de ediţiei speciale constituie, în ţara noastră, 35,000 euro.

Ei bine, Range Rover Evoque este prin definiţie un model absolut senzaţional, care întoarce privirile oriunde s-ar face prezent. Ne-am întrebat, atunci, ce aduce suplimentar ediţia Range Rover Evoque Style? În primul rând, la exterior ediţia specială a primit aerografieri stilate simetrice pe ambele părţi, care marchează conturul lateral al maşinii, făcând astfel modelul şi mai greu de a rămâne neobservat. Evoque Style este dotat standard cu faruri xenon automate, cu LED-uri, dar şi cu faruri de ceaţă. Ediţia specială este disponibilă doar în două culori – roşu Firenze Red sau alb Fuji White, doar în motorizare diesel TD4, care are un propulsor de 2.2 litri sub capotă, ce livrează 150 CP şi 400 Nm, combinat cu o transmisie automată cu 6 rapoarte.

Pe lângă distincţiile vizuale, Range Rover Evoque Style aduce şi o serie de dotări opţionale la pachet, inclusiv parbriz încălzit, jet încălzit pentru spălarea parbrizului, scaune faţă cu încălzire, volan încălzit, senzor ploaie, senzori parcare, precum şi conexiune dublă a sistemului multimedia prin porturi USB.

Astfel, dacă un Range Rover Evoque cu aceeaşi motorizare, în dotări standard, ar costa 34,500 euro, atunci ediţia specială Evoque Style aduce toate beneficiile suplimentare la o diferenţă de doar 500 euro, pentru un preţ cumulat de 35,000 euro.

Mai multe informaţii puteţi afla în showroom-ul Land Rover din Chişinău, situat pe bd. Cantemir, 14, sau la numărul de telefon 022-578-920. www.land-rover.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter