Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz a prezentat la Shanghai modelul E-Class Long

22 Aprilie 2013 - 17:35
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a prezentat la Shanghai modelul E-Class Long
Pentru piaţa Chinei, automobilele cu ampatament mărit sunt extrem de importante, datorită confortului sporit adus pasagerilor de pe bancheta din spate.

La Salonul Auto de la Shanghai, Mercedes-Benz avenit cu un model cu ampatament mărit - E-Class Long, care va fi vândut exclusiv pe teritoriul Chinei.

Desigur, principalul avantaj al modelului cu ampatament mărit, care se bazează pe modelul E-Class facelift, este însăşi ampatamentul, care a crescut exact cu 140 mm, atingând cifra incredibilă de 3014 mm, pe când lungimea totală a maşinii a ajuns la 5019 mm!

Dacă veţi compara cu modelul cu ampatament scurt al generaţiei actuale S-Class, veţi afla că ampatamentul noului E-Class Long e mai mic doar cu 21 mm! Aceasta înseamnă că spaţiul pe bancheta din spate, care a crescut cu 14 cm, este practic la fel de generos ca într-un S-Class!

La fel ca şi E-Classul obişnuit de după facelift, noul Mercedes-Benz E-Class Long va fi oferit în versiune clasică, sau în versiunea sport, care se va diferenţia prin emblema masivă pe grila radiatorului, barele de protecţie agresive şi jantele în stil AMG.

Modelul cu ampatament mărit este disponibil în trei versiuni, cu trei motoare diferite la alegere: E 260 L BlueEFFICIENCY (204 CP), E 300 L (245 CP) şi E 400 L (333 CP). Toate versiunile sunt echipate cu o transmisie automată cu 7 trepte. Mai târziu, la gama de motoare, vor adera şi alte motorizări, inclusiv cea hibridă E 400 L Hybrid, care a fost expusă la Shanghai.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter