Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel ADAM a primit prestigiosul premiul pentru design "Red Dot"

16 Aprilie 2013 - 12:57
Denis Godorozea
Opel ADAM a primit prestigiosul premiul pentru design "Red Dot"
În ultimii ani, compania Opel pune tot mai mare accent pe calitatea produselor sale şi, în special, pe design-ul acestora. Temelia a pus-o modelul Insignia, care în 2009 a primit prestigiosul premiu pentru design - Red Dot Design Award. Din acel moment, cu acest premiu a fost decernat şi modelele Astra Sports Tourer şi Astra GTC.

Iar acum tradiţia continuă, caci a venit momentul pentru a decerna cu acest premiu pentru design "Red Dot" şi pe "micuţul orăşean" - Opel ADAM.

Juriul, constituit din 37 membri, a remarcat designul fenomenal, dar şi gradul de individualizare înalt, pe care îl oferă micul ADAM, datorită căruia el a reuşit să învingă în concurs toţi concurenţii din categoria "Automotive and Transport". În acest an, au participat 4662 de produse din diferite domenii, care au dat o luptă aprigă în 19 categorii. Opel ADAM oferă mai mult de 61.000 variaţii ale exteriorului şi aproape 82.000 de variaţii pentru aspectul interiorului.

Premiul va fi oferit oficial pe 1 iulie, 2013, în Teatrul Aalto din Essen, unde vor fi prezenţi peste 1.200 de persoane din sfera afacerilor internaţionale, politică şi mass-media.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter