Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Putin şi Merkel, alături la bordul lui Volkswagen XL1

8 Aprilie 2013 - 12:58
Ilie Toma
Putin şi Merkel, alături la bordul lui Volkswagen XL1
Inspecţie la nivel înalt pentru grupul Volkswagen. Astăzi, 8 aprilie, Cancelarul German Angela Merkel şi Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-au aflat alături la bordul conceptului Volkswagen XL1. Vladimir Putin a ocupat locul şoferului, iar Angela Merkel – locul pasagerului din dreapta...

Mai marii lumii la bordul unuia din cele mai mici vehicule din lume, cu alte cuvinte. Cei doi înalţi oficiali au fost întâmpinaţi de şeful grupului Volkswagen, Prof. Dr. Martin Winterkorn. „Inspecţia” de rang înalt, sau mai bine zis vizita celor doi oficiali, a avut loc la standul Volkswagen de la târgul industrial Hannover Messe, cel mai mare târg industrial din lume, specializat în expunerea inovaţiilor tehnologice industriale.

Putin şi Merkel s-au arătat interesaţi de conceptul de 1 litru XL1 a celor de la Volkswagen, în calitate de mostră avansată de tehnologie a viitorului industriei auto. Rusia este pentru grupul Volkswagen piaţa cu cea mai mare creştere în Europa, iar producătorul german deţine deja uzine bine poziţionate în Rusia. Mai mult ca atât, Volkswagen a dezvoltat şi un model special adaptat condiţiilor de exploatare din Rusia – Polo Sedan – cu care a cucerit de-a binelea publicul rus. Iar mai nou Volkswagen este şi partenerul principal al jocurilor olimpice din Sochi, Rusia. Prin urmare, există suficiente interese comune pentru cei doi oficiali de stat ca aceştia să se afle alături la bordul unui concept Volkswagen!

Cu siguranţă, însă, aceste poze vor rămâne în istorie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter