Rolls-Royce a prezentat o ediţie specială - Alpine Trial Centenary Collection Ghost
19 Aprilie 2013, 09:40
La Salonul Auto de la Shanghai, Rolls-Royce va prezenta o ediţie specială numită Alpine Trial Centenary Collection Ghost. Aceasta a fost creată pentru a omagia 100 ani de la victoria modelului Silver Ghost în cursa de anduranţă din Alpii austrieci.
În 1913, cursa de 3000 de kilometri, a câştigat-o pilotul James Radley, iar noua ediţie specială a fost inspirată de la automobilul câştigător Silver Ghost, al lui Radley. Astfel, pentru prima dată în istorie Rolls-Royce aduce un omagiu uneia dintre maşinile sale clasice.
Dar acesta nu este o simplă maşină, la timpul său Silver Ghost a fost numit "Cea mai buna maşină din lume"!

Modernul Alpine Trial Centenary Collection Ghost, a primit o culoare albastră "Baby Blue", capotă argintie, iar grila radiatorului şi jantele, au fost vopsite în negru – exact la fel ca pe maşina lui Radley.
La interior, a fost amplasat un ceas, care arată durata fiecărei etape a raliului clasic, iar inserţiile din lemn au fost decorate cu un desen stilizat, ce reprezintă traseul raliului alpin, în timp ce plafonul a primit un material, de culoarea exactă cu cea a acoperişului retractabil de pe Silver Ghost-ul lui Radley.
În afară de Ghost-ul exclusiv, Rolls-Royce va celebra 100 ani al raliului ”1913 Alpine Trial”, la un eveniment special, ce va fi organizat de clubul ”20-Ghost Club” la Viena pe data de 14 iunie 2013. Mai mult decât atât, modernul Alpine Trial Centenary Collection Ghost va lua parte la un raliu clasic, împreună cu Silver Ghost-ul lui James Radley, şi alte 40 de automobile Rolls-Royce, care vor călători prin Austria, Slovenia, Italia şi Croaţia, după care vor reveni în Viena la 29 iulie. Apoi, în Riva del Garda, Italia, se va organiza cea mai mare reuniune din istorie, în care vor fi prezente 100 de exemplare Rolls-Royce Silver Ghost.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,624
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Aprilie 2013 - 00:54
Albastru arata mult mai bine ca roz :-))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!