Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Inginerii TRD au îmbunătăţit noul Lexus IS

21 Mai 2013 - 13:17
Denis Godorozea
Inginerii TRD au îmbunătăţit noul Lexus IS
Divizia sportivă TRD (Toyota Racing Development) a celor de la Toyota, a lucrat asupra noului Lexus IS, pentru ai îmbunătăţi calităţile aerodinamice şi de manevrabilitate. La exterior, noul IS a primit două spoilere pe bara de protecţie faţă pentru versiunea F Sport, praguri laterale, spoiler spate şi un difuzor masiv pe bara de protecţie spate.

Kitul aerodinamic este completat de sistemul de evacuare cu patru ţevi cromate, precum şi de jantele forjate de 19 inch, ”încălţate” în cauciucuri cu profil îngust Michelin Pilot Super Sport. De altfel, acestea din urmă joacă un rol important în îmbunătăţirea manevrabilităţii.

Pentru ca Lexus IS să fie şi mai sportiv în abordarea curbelor, caroseria a fost ranforsată cu trei elemente instalate în partea de jos a caroseriei, în cele din urmă şi suspensia a fost modificată cu barele antiruliu mai groase şi amortizatoare cu arcuri mai rigide, care mai coboară şi centru de greutate.

Potrivit inginerilor TRD, chiar dacă comportamentul modelului IS a devenit mai sportiv, acesta nu a afectat confortul.

Costul întregului kit TRD pentru noul Lexus IS se ridică un pic mai sus de 9.500 Euro, iar dacă acesta pare prea scump, se pot comanda şi elementele dorite separat, la moment, doar în Japonia.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter