Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lexus IS - de două ori către lună şi înapoi

7 Mai 2013 - 12:06
Denis Godorozea
Lexus IS - de două ori către lună şi înapoi
Fiecare automobil, înainte de a ajunge în showroom în calitate de model de producţie complet gata pentru vânzări, trece printr-o serie îndelungată de teste şi rulează mii de kilometri pentru a exclude cele mai mici defecte pe modelele de serie. Cel mai nou membru al mărcii Lexus, noua generaţie IS, a marcat un total de 1,600,000 km de teste, distanţă care este egală cu două zboruri către Lună şi înapoi.

Testarea noului Lexus IS a avut loc pe drumurile publice, la temperaturi cu mult mai mici de 0 grade în emisfera de nord şi călduri insuportabile în emisfera de sud, cât şi pe circuitelede curse precum Nurburgring Nordschleife în Germania şi Fuji Speedway în

Japonia. Principala prioritate în dezvoltarea şi testarea modelului Lexus IS de a treia generaţie, a fost plăcerea de a conduce cu o puternică alură sport, fără a priva din confort, care a fost îmbunătăţit cu un spaţiu la interior mai generos. Potrivit inginerului-şef pentru Lexus IS, Junichi Furuyama, plăcerea de a conduce este vârful piramidei şi obiectivul principal în dezvoltarea noului IS, în timp ce alte caracteristici au fost derivate din această trăsătură de bază.

Pentru a atinge acest obiectiv, a fost implementată o nouă tehnică pentru a rigidiza caroseria cu ajutorul sudurii cu laser, de o lungime totală de 25 metri, precum şi adaptarea suspensiei, care a crescut rigiditatea laterală cu 20%.

Datorită acestor rezultate, noul Lexus IS poate deveni un succes inevitabil!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter