Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Range Rover Sport – cât va costa în Moldova?

16 August 2013 - 18:25
Denis Godorozea
Noul Range Rover Sport – cât va costa în Moldova?
Odată cu lansarea sa, noul Range Rover Sport a confirmat superioritatea, atât pe traseu cât şi în off-road. Pentru a fi atât de excelentă, noua generaţie şi-a schimbat caracterul, care acum cu adevărat justifică cuvântul „Sport” în denumirea sa.

Pentru a realiza acest lucru, Range Rover Sport a schimbat platforma împrumutată anterior de pe greoiul Discovery şi a adaptat noua platformă din aluminiu de la marele Range Rover, datorită căreia greutatea totală a fost redusă cu 420 kg (în funcţie de versiune).

Datorită acestei „diete”, noul Range Rover Sport a demonstrat că este demn de numele său, stabilind un record pentru maşinile de serie pe legendara ascensiune în pantă, Pikes Peak!

Nu numai platforma, dar, de asemenea, practic toate sistemele tehnice şi electronice, inclusiv suspensia pneumatică, care poate schimba garda la sol de la 200 la 265 mm, sunt împrumutate de la fratele său mai mare. În cea mai înaltă poziţie a suspensiei, noul Range Rover Sport va fi capabil să treacă prin apă cu o adâncime de 850 mm, iar această adâncime va fi vegheată cu stricteţe de un sistem special, cu ajutorul camerelor încorporate în partea de jos al oglinzilor retrovizoare.

Deci, cât va costa SUV-ul ideal pentru traseu şi off-road în Moldova? Vânzările oficiale ale noului Range Rover Sport vor demara începând cu 1 septembrie în Moldova, iar versiunea cea mai accesibilă în ţara noastră va fi una echipată cu noul propulsor pe benzină de 3.0 litri V6 Supercharged (340 CP), care va costa 51.500 de Euro.

Mai multe detalii despre noul Range Rover Sport, puteţi afla la numărul de telefon 022/578-920, sau vizitând salonul dealerului oficial Land Rover în Moldova, situat pe adresa: Chişinău, Str. D. Cantemir, 14. www.land-rover.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter