Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră pentru bărbaţii din Moldova – Gentlemen’s Club MISTER M

24 August 2013 - 09:30
Ilie Toma
Premieră pentru bărbaţii din Moldova – Gentlemen’s Club MISTER M
Ştiaţi că în Moldova există un club exclusiv, creat şi dedicat adevăraţilor gentilomi? Şi nu vorbim aici de un local sau un cocktail-bar, ci de un club în adevărat sens al cuvântului – o comuniune care îşi proune să reunească bărbaţii lideri din societate într-o ambianţă plăcută şi relaxantă.

Fondarea Gentlemen’s Club MISTER M, de către George Gherţescu şi Eugen Botnaru, a avut la bază ideea de a crea un club al bărbaţilor, cu întârniri periodice axate în jurul unor teme speciale, cu invitaţi captivanţi, pentru bărbaţii care vor să se simtă mai sociabili, mai informaţi, mai cunoscuţi, mai admiraţi şi mai puternici.

Clubul a reuşit deja să organizeze două astfel de evenimente în ţara noastră. La 6 iunie a a avut loc prima întâlnire, întitulată „Business Fashion”, la care au aderat peste o sută de invitaţi şi care i-a avut ca invitaţi pe Alina Mereuţă, expert în vestimentaţie, Bucureşti, renumitul pantofar moldovean şi expert în pantofi Valentin Frunză, precum şi Iulia Jalik, expert în ceasuri şi bijuterii de lux.

A doua întâlnire a avut un cu totul alt subiect, şi anume „Whiskey Culture”. Aici au participat experţi marcanţi, care au divulgat tainele wiskey-ului adevărat pentru gentlemani, dar şi Radion Prodan, omul care a participat la stabilirea a două recorduri mondiale, a absovit trei şcoli pentru barmani şi a înfiinţat una proprie – „PRO BARMAN”.

Notă: imaginea se adresează doar persoanelor cu vârstă minimă de 18 ani.

George Gherţescu şi Eugeon Botnaru, fondatorii Genlemen's Club MISTER M.

Acum, la începutul lunii septembrie, urmează o nouă întâlnire, cu o temă şi mai apropiată de noi şi Dvs.: „Auto Culture”!

V-am intrigat deja? Staţi pe aproape, la începutul săptămânii viitoare vă povestim în detaliu despre tot ce vă pregăteşte Gentlemen’s Club MISTER M! Până atunci, puteţi vizita pagina clubului de Facebook, la adresa facebook.com/Gentlemen.M.

DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter