Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz Citan primeşte o versiune extra-long

17 Octombrie 2013 - 16:45
Ilie Toma
Mercedes-Benz Citan primeşte o versiune extra-long
Mercedes-Benz anunţă introducerea unei versiuni „extra-long”, cu până la 7 locuri la bord, pentru utilitara Citan. Noua versiune va măsura 4,705 mm lungime şi este concepută cu scopul asigurării deplasărilor de personal în companiile care au nevoie frecvent de transportarea unor grupuri de personale de la o destinaţie la alta.

Cele 7 locuri la bord sunt asigurate de apariţia unui al treilea rând de scaune, format din două banchete individuale, ajustabile independent. De asemenea, fiecare din ele poate fi rabatată individual, lăsând loc pentru încărcarea unor eventuale obiecte mai mari.

Odată cu anunţarea noi versiuni, Citan a mai primit şi un nou motor de top, disponibil pentru toate variantele de ampatament şi configuraţie a habitaclului. Noul propulsor este, de fapt, o variantă mai modernă a aceluiaşi diesel 1.5 dCi, capabilă să livreze 110 CP şi 240 Nm. Acest propulsor va veni pe motorizările 111 CDI şi va fi capabil să accelereze utilitara de la 0 la 100 km/h în 12.3 secunde, până la o viteză maximă de 170 km/h. Consumul mediu al noii motorizări Citan se va situa în jurul valorii de 4.4 litri/100 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter