Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Jeep Cherokee se prezintă într-o proaspătă galerie foto

15 Octombrie 2013 - 08:50
Ilie Toma
Noul Jeep Cherokee se prezintă într-o proaspătă galerie foto
Noua generaţie Jeep Cherokee a fost dezvăluită încă în luna februarie, însă, aşa cum se întâmplă de multe ori la americani, de la prima arătare a formelor până la modelul de serie a trecut mai bine de jumătate de an.

Abia acum primele exemplare Cherokee au ajuns în showroom-urile americane, iar odată cu asta numele Cherokee a revenit oficial în stare activă în familia Jeep.

Acum noul Jeep Cherokee se prezintă într-o galerie foto proaspătă şi amplă, descoperindu-şi fără echivoc formele de SUV compact modern, cu tendinţe de a lupta într-o nişă extrem de populată şi pretenţioasă. Noul model american măsoară 4,624 mm lungime, are un ampatament de 2.70 metri şi este disponibil atât în versiuni cu tracţiune pe două roţi, cât şi în versiuni cu tracţiune integrală. Sub capotă poate fi instalat fie un bătrân propulsor de 2.4 litri al grupului Chrysler, niţel actualizat şi adus la 184 CP, fie un motor V6 mai nou, de 3.2 litri, capabil să livreze 271 CP. Mult mai inovativă este transmisia automată, cu tocmai 9 trepte, de origine ZF.

În SUA preţurile noului Jeep Cherokee pornesc de la 22,995 dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (41 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter