Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Lamborghini Veneno Roadster, cea mai scumpă decapotabilă din lume

21 Octombrie 2013 - 07:50
Ilie Toma
Premieră: Lamborghini Veneno Roadster, cea mai scumpă decapotabilă din lume
În al 50-lea an de existenţă a mărcii, Lamborghini lansează modele demenţiale. Acum din tabăra italienilor vine anunţul lansării lui Veneno Roadster, un model-prototip de producţie limitată, care va fi unul din cele mai exclusive produse vreodată de italieni. Lamborghini va produce doar 9 unităţi Veneno Roadster, iar preţul este unul pe măsura exclusivităţii: 3.3 milioane de euro, fără taxe! Preţul ăsta enorm face din

Veneno Roadster cea mai scumpă decapotabilă din lume!

Veneno Roadster e o adevărată decapotabilă, zic italienii. Nu există plafon, ci doar o bară roll-over, pentru siguranţă. Întreaga structură a maşinii e realizată din fibră de carbon, iar părţile exterioare ale caroseriei sunt făcute din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP).

Veneno Roadster vine şi cu un substrat tehnic delicios. Imensul motor V12 de 6.5 litri produce aici 750 cai-putere, capabil să acceleze supercarul de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 ecunde! Viteza maximă urcă la tocmai 335 km/h, iar dacă e să ne gândim că întreaga maşină cântăreşte 1,490 kg, atunci Veneno Roadster vine cu un raport de 1.99 kg pentru fiecare cal-putere! Sau, dacă e să fim mai zgârciţi, atunci trebuie să constatăm că Veneno Roadster vine cu un raport de 4,400 euro per cal-putere, fără taxe!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter