Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Vehiculele 4x4 Toyota au fascinat fermierii moldoveni

8 Noiembrie 2013 - 18:15
Ilie Toma
Vehiculele 4x4 Toyota au fascinat fermierii moldoveni
De curând la Chişinău a avut loc o expoziţia FARMER, specializată în agricultură, tehnică de prelucrare a pâmântului şi utilaje auxiliare pentru aceste procese. Toyota a avut ideea ingenioasă de a participa la eveniment cu vehiculele sale 4x4, fiind şi prima marcă de automobile prezentă vreodată la o expoziţie FARMER în Moldova.

Centrul Toyota Chişinău „Continent” a expus modele precum Hilux, Land Cruiser Prado, Land Cruiser 200 sau Highlander. Conform celor de la Toyota Chişinău, reacţiile fermierilor moldoveni la gama Toyota au depăşit toate aşteptările, aceştia arătându-se deosebit de interesaţi de vehiculele din gamă. „Ne-am convins, în primul rând, că Republica Moldova are fermieri care fac agricultură de performanţă, cu investiţii bine calculate, la scară mare şi cu o abordare profesionistă în domeniul lor. Ne-au surprins plăcut şi întrebările practice din partea vizitatorilor expoziţiei, legate de fiabilitatea maşinilor, caracteristicile lor de încărcare şi transport, capacităţile de offroad pe dealurile adevărate ale Moldovei” – au declarat reprezentanţii

Toyota Chişinău. „Fiind toamnă târzie, perioada în care majoritatea agricultorilor şi-au strâns roadele, îşi fac calculele finale pentru acest an şi estimează investiţiile pentru anul viitor, expunerea vehiculelor noastre 4x4 către fermierii moldoveni a fost cât se poate de oportună, la un moment excelent”, au mai adăugat reprezentanţii mărcii nipone în Moldova.

Se pare că vehiculele 4x4 Toyota tocmai şi-au găsit o nouă nişă pe piaţa autohtonă. Dat fiind faptul că redacţia noastră a testat cam toate vehiculele 4x4 Toyota, vă putem asigura că aceştia şi-ar face treaba de minune şi în acest rol, dar şi în oricare alt mediu sau altă climă a planetei noastre.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter