Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Michael Schumacher, în comă după un teribil incident de schi

30 Decembrie 2013 - 13:50
Ilie Toma
Michael Schumacher, în comă după un teribil incident de schi
În dimineaţa zilei de ieri, 29 decembrie, septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a suferit o traumă craniană severă în urma unui teribil incident de schi, în staţiunea montană Meribel Alpina din Franţa. În momentul incidentului, pilotul în vârstă de 44 de ani era însoţit de prietenii săi şi de fiul său adolescent.

Schumacher a fost transportat imediat cu un elicopter la cel mai apropiat spital, după care acesta a fost transportat în Centre Hospitalier Universitaire din oraşul francez Grenoble, specializat în traume craniene. Aici pilotul a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

În aceste momente Michael Schumacher este în comă, viaţa fiindu-i întreţinută de aparatele medicale la care este conectat. Starea lui este în continuare critică, iar mii de fani au înconjurat deja centrul medical din Franţa pentru a-l susţine pe campion, în timp ce milioane de fani din întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură veşti mai bune despre starea lui. Ne exprimăm şi noi speranţa că starea lui Michael Schumacher se va îmbunătăţi rapid şi campionul îşi va reveni cât de curând!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter