Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Audi TT îşi dezvăluie interiorul

8 Ianuarie 2014 - 11:25
Ilie Toma
Noua generaţie Audi TT îşi dezvăluie interiorul
Anul 2014 va aduce o nouă generaţie pentru unul din cele mai admirate modele ale producătorului din Ingostadt – Audi TT. Iar noua generaţie „păşeşte în lume” prin dezvăluirea interiorului, la Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Puritan, sportiv şi aerat – cam aceste trei cuvinete formează definiţia noului interior al lui Audi TT, după cum e descris acesta chiar de creatorii lui. Planşa de bord are un minim absolut de butoane, până şi comenzile sistemului de climatizare fiind









unificate cu centrul gurilor de ventilare şi tot acolo fiind plasat şi un mic display de afişare a temperaturii selectate. Cadranele de bord tradiţionale au fost înlocuite de un display imens, cu funcţii multiple, care a anulat necesitatea montării unui al doilea display pe centrul planşei de bord. Partea superioară a planşei de bord, de altfel, imită forma unei aripi de avion, sugerând filosofia construcţiei uşoare Audi.

Din tablou nu vor lipsi scaunele sport, astfel încât cel de la volan să aibă senzaţia unui veritabil sportcar. Ei, ce spuneţi de noua doză de inspiraţie Audi în proiectarea interioarelor?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter