Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Mercedes-Benz GLA 45 AMG

7 Ianuarie 2014 - 12:38
Ilie Toma
Premieră: Mercedes-Benz GLA 45 AMG
Mercedes-Benz dezvăluie astăzi versiunea de performanţă a micro- SUV-ului GLA, prefaţată acum aproape două luni de un concept cu acelaşi nume la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum ne aşteptam, germanii vor aduce la Detroit o aceeaşi creaţie, pe care au debarasat-o de eleroanele obsesive şi de aerografierile pe caroserie şi o prezintă ca versiune de serie.

E la fel de firesc să descoperim sub capotă acelaşi propulsor turboaspirat de 2.0 litri şi 360 CP, prezent şi pe A 45 AMG, sau CLA 45 AMG. Micro-SUV-ul GLA 45 AMG va fi catapultat de acest motor în 4.8 secunde de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h. Tracţiunea integrală 4MATIC este una standard pentru noul model, iar consumul mixt oficial se cifrează la valoarea de 7.5 litri/100 km.

De această dată germanii nu se mai obosesc să ne ţină în suspans şi ne anunţă din start tradiţionala „Edition 1” de început de carieră a modelului. Cam toate modelele germane din ultimii ani păşesc pe piaţă cu o astfel de ediţie limitată, mai bine echipată şi mai elitistă, care vine să-i satisfacă pe cei ce vor să fie primii posesori ai unui nou model.

Vânzările noului Mercedes-Benz GLA 45 AMG vor începe în luna martie, iar primii clienţi îşi vor primi maşinile către luna iulie. Preţul modelului nu a fost deocamdată anunţat oficial.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter