Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră la Detroit: noul Ford F-150

13 Ianuarie 2014 - 10:06
Ilie Toma
Premieră la Detroit: noul Ford F-150
Astăzi se dă startul Salonului Auto de la Detroit, iar asta înseamnă vă vom avea multe ştiri de peste ocean. Una din ele anunţă şi un nou Ford F-150. Ştiţi voi, mastodontul ăla de pick-up american care se vinde ca pâinea caldă în SUA. Ei bine, uite că acum a ajuns la o nouă generaţie şi a primit şi un motor turbo sub capotă!

E vorba de propulsorul EcoBoost de 2.7 litri, pe care Ford l-a pus recent şi sub capota noii generaţii Mustang. Americanii sugerează, însă, că parametrii tehnici ai motorului de sub capota noului F-150 ar putea fi diferiţi şi îi ţin deocamdată în secret. Pe lângă noul motor, F-150 va primi şi tradiţionalele unităţi V6 şi V8, de 3.5 litri şi, respectiv, 5.0 litri, ambele aspirate natural. Înainte de a ajunge în showroom-urile americane, însă, noul Ford F-150 mai are de trecut printr-o serie de teste riguroase, care să asigure durabilitatea excepţională a maşinii. Ford a petrecut deja o serie de teste socilitante la temperaturi extreme şi condiţii dure şi chiar a pus un nou F-150 deghizat, cu motor 2.7 EcoBoost, în cursa Baja 1000, unde pick-up-ul a finalizat cu succes cei peste 1,000 km ai traseului cu condiţii extreme.

Pick-up-ul american se laudă şi cu o serie de noi tehnologii, printre care blocurile optice cu LED-uri, vizibilitate video la 360 grade, dar şi un nou display LCD încadrat între cadranele de bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter