Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Replica japoneză pentru BMW M4: noul Lexus RC F

10 Ianuarie 2014 - 14:26
Ilie Toma
Replica japoneză pentru BMW M4: noul Lexus RC F
Lexus a dezvăluit coupe-ul RC în toamnă, la Salonul Auto de la Tokyo. Cu dimensiuni apropiate de Seria 4, încă atunci declaram că noul model vine să concureze cu poaspătul „patru” bavarez.

Acum, însă, lucrurile se încing, pentru că, între timp, BMW a lansat un M4 Coupe, care vine cu un benzinar TwinTurbo sub capotă, de 431 CP şi 550 Nm şi care poate prinde prima sută în doar 4.1 secunde! Niponii nu se lasă şi ne anunţă că vor aduce la Salonul Auto de la Detroit noul RC F, adică versiunea de înaltă performanţă a lui RC. Cu ce arsenal credeţi că vine noul model nipon sub capotă? Ei bine, cu un V8 de 5.0 litri, care livrează „binişor peste 450 CP”, după cum ne şoptesc inginerii! Ah, ca să vezi! Să îi bată oare japonezii pe germani în această luptă? Cu siguranţă nostalgicii fani ai motorului bavarez V8 de pe M3 E92 vor trage cu coada ochiului spre deliciul de sub capota modelului japonez...

Potenţialul imensului propulsor de sub capotă e emanat şi de designul agresiv al noului coupe japonez. Partea frontală a maşinii a primit prize agresive, iar capota are acum o incizie stilată pe centru. Modelul beneficiză de roţi mai mari şi aripi mai evazate, de canale aerodinamice noi, dar şi de un spoiler activ în partea spate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter