Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un BMW 750i V12 E38, readus la prospeţime de atelierul de tuning VILNER

20 Ianuarie 2014 - 11:31
Ilie Toma
Un BMW 750i V12 E38, readus la prospeţime de atelierul de tuning VILNER
BMW Seria 7 în caroserie E38 a fost, poate, cea mai magnifică Serie 7 al tuturor timpurilor, fiind generaţia care a pus cel mai mult pe jar fanii mărcii bavareze. Un fan bulgar înrăit, proprietar al al unui 750i cu motor V12 sub capotă, de 5.4 litri, şi-a încredinţat maşina pe mâinile atelierului de tuning VILNER – unul din cele mai noi şi mai promiţătoare nume din lumea tuningului.

Sarcina atelierului a fost una pe cât de simplă, pe atât de puritană: să readucă prospeţimea modelului lăsând neatins conceptul original, folosind doar componente originale. Exteriorul maşinii a primit un set nou de jante Z Performance, acestea fiind singurele piese neoriginale ale maşinii.

Cele mai mari modificări le-a suferit interiorul. Tapiţeria a fost restaurată complet, până şi planşa de bord primind acum un strat de piele peste ea. De fapt, dacă e să fim mai succinţi, întreg habitaclul maşinii a fost restaurat de la zero, nefiind omisă nici o componentă. Rezultatul îl puteţi vedea în galeria foto de mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter