Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Liqui Moly Moldova anunţă programul detaliat al turului pentru câştigătorii promoţiei sale speciale. A mai rămas puţin timp pentru participare!

17 Martie 2014 - 16:03
Ilie Toma
Liqui Moly Moldova anunţă programul detaliat al turului pentru câştigătorii promoţiei sale speciale. A mai rămas puţin timp pentru participare!
Încă în luna noiembrie a anului trecut, redacţia noastră vă anunţa despre startul unei promoţii speciale Liqui Moly în Moldova, cu premii extraordinare. Promoţia era îndreptată mai ales spre antreprenorii care achiziţionează volume mari de produse Liqui Moly, participanţii la promoţie trebuind să înregistreze în cel puţin una din lunile de acţiune a promoţiei achiziţii minime de cel puţin 17,000 lei. Zece câştigători ai promoţiei vor avea şansa efectuării unui tur magnific în mai multe oraşe din Germania şi Austria.

Până la 15 aprilie, data limită de participare, a mai rămas mai puţin de o lună, iar distribuitorul oficial Liqui Moly în Moldova, compania Olmosdon, a făcut public programul turului pentru câştigători.

El va începe la 18 mai în Stuttgart, cu o cină frumoasă, urmată de o vizită la muzeul Mercedes-Benz a doua zi, apoi va continua în Saarlouis, după care în Ulm. În aceste două oraşe Liqui Moly are amplasate două din uzinele sale, iar participanţii la tur le vor putea vizita. Ruta va continua în zilele următoare cu oraşul Hohenschwangau, în sud-estul

Germaniei, după care va ajunge şi în Salzburg, Austria. Ultimele două zile vor fi dedicate urmării pe viu a curselor campionatului WTCC!

Vedeţi mai jos programul detaliat. Grăbiţi-vă, încă mai puteţi participa!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter