Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz GLA s-a lansat la Chişinău

30 Martie 2014 - 11:21
Ilie Toma
Noul Mercedes-Benz GLA s-a lansat la Chişinău
Noul Mercedes-Benz GLA, cel mai compact SUV al mărcii germane, s-a lansat ieri la Chişinău în cadrul unui program lejer, numit GLA Open Day.

Invitaţii la eveniment au avut toată ziua la dispoziţie pentru a veni şi a cunoaşte modelul pe viu, la orice oră comodă, cu posibilitatea de a dedica mult mai mult timp cunoaşterii modelului decât în cadrul unei ceremonii clasice de prezentare a unei noi maşini.

Mercedes-Benz GLA porneşte în Moldova cu un preţ de bază de 26,130 euro, valabil pentru motorizarea pe benzină GLA 200 cu tracţiune pe puntea faţă. Cele 3 exemplare expuse în showroom la evenimentul de lansare a noului model, însă, au fost în motorizare diesel GLA 220 CDI, cu tracţiune integrală şi transmisie automată. Această din ultimă versiune, GLA 220 CDI, cu tracţiune integrală, porneşe de la 35,770 euro în ţara noastră, iar cu tot cu dotările incluse maşinile expuse în showroom aveau

preţuri cuprinse între 38 mii euro şi 40 mii euro. Aceste preţuri, însă, sunt valabile pentru cea mai puternică motorizare diesel a modelului, care are sub capotă noul motor Mercedes-Benz de 2.1 litri, cuplat cu tracţiune pe 4 roţi şi cutie de viteze automată cu 7 trepte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter