Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

5.2 litri/100 km, prin Moldova, cu Yeti 2.0 TDI – aventurile unui nou câştigător Skoda Yeti gratis, pe week-end

10 Aprilie 2014 - 11:00
Ilie Toma
5.2 litri/100 km, prin Moldova, cu Yeti 2.0 TDI – aventurile unui nou câştigător Skoda Yeti gratis, pe week-end
„Cred că eu sunt întruchiparea scepticului în orice activitate care implică noroc, niciodată n-am câştigat nimic, la nicio loterie, la nicio tombolă sau extragere, în întreaga mea viaţă. Niciodată până acum, evident”, ne destăinuie cu entiziasm Evgheni Dziundzeac, câştigătorul din week-end-ul trecut al unei Skoda Yeti gratis, pe week-end, în cadrul promoţiei speciale desfăşurate de Skoda Moldova. Ştiţi deja - pentru a avea şanse unui câştig nu e nevoie decât să mergeţi în showroom-ul Skoda din Chişinău şi să vă înregistraţi în lista de doritori, iar la finele fiecărei săptămâni este desemnat aleatoriu un câştigător.

Aşa a făcut şi Evgheni în prima săptămână a promoţiei. Dar nu a câştigat atunci şi şi-a zis se întâmplă ca de obicei, când nu reuşeşte să câştige nimic. Dar săptămâna trecută s-a gândit să-şi mai încerce norocul o dată. „Lucrez la o companie de leasing, „Finance Leasing Company”, şi vinerea trecută tocmai terminasem o întâlnire de afaceri foarte reuşită, la care era prezent şi şeful meu. La sfârşitul întâlnirii, am primit un apel de la cei de la Skoda Moldova, în care am fost informat că eu sunt câştigătorul maşinii pe week-end. Am explodat de bucurie atunci, şi chiar am exclamat, „Ura! Am câştigat!”. Şeful m-a întrebat atunci „Ce ai câştigat, Evgheni?”. „Skoda Yeti”, i-am răspuns. El a făcut ochii mari şi m-a întrebat „Serios? Ai câştigat o Skoda Yeti?” După care a urmat şi concretizarea mea „Da, am câştigat o Skoda Yeti, pe week-end”...”

Apropo, Evgheni Dziundzeac este şi un proaspăt proprietar al unei Skoda Rapid 1.4 TSI DSG, dotate extrem de generos, pe care şi-a cumpărat-o cu câteva luni în urmă. „Îmi place marca Skoda şi îmi place Rapid-ul meu, care e bine dotat şi are un portbagaj mare. Dar uneori îmi pare că m-am grăbit un pic când am cumpărat-o, pentru că sunt un om corpolent şi parcă aş avea nevoie de o maşină mai spaţioasă. Iar Yeti e un model spre care ţintesc tot mai mult, de aici şi interesul meu pentru un test drive mai detaliat.

Şi eu şi soţia mea suntem originari din regiunea Taracliei, iar în acea vinere planificam o vizită la părinţii noştri. Am şi un copil mic, de doar 4 luni, iar soţia deja pregătise toate bagajele pentru călătoria noastră, portbagajul mare al lui Rapid fiind plin de tot. Şi aici venise şi sunetul celor de la Skoda Moldova, iar eu mi-am anunţat soţia că plecăm la părinţi, dar cu altă maşină! Am venit cu Rapidul până la showroom-ul Skoda şi am transferat toate bagajele noastre şi scaunul copilului din Rapid în Yeti şi am pornit la drum! Fiind cu toată familia la bord şi fiind entuziasmaţi de această oportunitate, am ales să circulăm foarte relaxat în călătoria noastră, menţinând o viteză de maxim 90 km/h. Ne-am simţit extraordinar de confortabil. Soţia mea mai are uneori senzaţii de rău de mare în maşini, dar în Yeti s-a simţit perfect, spunându-mi că înălţimea mare a plafonului şi spaţiul imens o face să se simte aerată şi confortabil. Pe traseu, după Comrat, există zone cu drumuri foarte avariate, şi Skoda Yeti s-a descurcat minunat pe acolo. Roţile cu profil înalt sunt exact de ce are nevoie maşina asta, iar suspensia reuşită înghite foarte bine toate denivelările drumurilor din Moldova, care nu au fost încă reparate. Am făcut şi nişte poze lângă Comrat şi Taraclia! Dar cel mai mult ne-a impresionat consumul pe care l-am obţinut. Deşi aveam senzaţia că maşina asta are nevoie de a 6-a treaptă, consumul mediu a fost de 5.2 litri/100 km! Iar asta, împreună cu toate senzaţiile plăcute pe care le-am simţit cu familia mea, m-a convins că Skoda Yeti este perfectă mai ales ca o maşină de familie! Soţiei mele nu-i place un pic designul exterior al modelului, dar la toate celelalte capitole modelul a impresionat-o foarte pozitiv, iar eu chiar i-aş da o notă maximă la toate criteriile. E în primul rând o maşină de familie, chiar vă rog să accentuaţi asta pentru alţi cititori cu familii tinere ca şi mine, care sigur se gândesc la cât de bine se încadrează o maşină pentru nevoile familiei lor.”

Ah, şi la urmă Evgheni a mai adăugat „Ştiţi, eu dacă mi-aş lua un Yeti aş opta pentru unul cu tracţiune integrală, pentru că mi-ar plăcea să ştiu că maşina e mult mai capabilă chiar şi în condiţii grele. Şi apropo de promoţie, vreau să vă spun că cei de la Skoda Moldova au avut o idee excelentă cu aceste teste drive! Iar eu le recomand să se gândească la o promoţie similară şi în condiţii de iarnă – asta ar fi chiar interesant de tot pentru câştigători!”

Ei bine, noi ne-am bucurat să-l cunoaştem pe Evgheni Dziundzeac şi i-am urat, desigur, să-l revedem în curând în calitate de posesor al unui Yeti, iar pe Dvs. vă îndemnăm să mergeţi fără ezitări în showroom-ul Skoda Moldova pentru a vă înregistra ca participat la promoţie. Evgheni este demonstraţia perfectă că se poate câştiga, chiar dacă asta nu se întâmplă din prima!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter