Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi TT Sportback concept – încă două uşi pentru TT. De ce?

2 Octombrie 2014 - 11:21
Ilie Toma
Audi TT Sportback concept – încă două uşi pentru TT. De ce?
Proaspătul Audi TT e o frumuseţe de maşină, fie că e vorba de coupe, fie de decapotabilă. Şi uite că nemţilor le-a venit în minte ideea de a-şi bate un pic joc de propria creaţie genială, încrucişând-o cu noţiunea de sportback, alungind-o şi lipindu-i încă două uşi de o parte şi de alta a caroseriei! De ce? De ce a trebuit profanat TT-ul original cu o asemenea creaţie ipocrită?

Tot cea a ieşit din experimentul german e o maşină apropiată de A3 Sedan ca şi lungime, dar mai lată şi mai coborâtă. Desigur, hayonul spate se deschide cu tot cu lunetă, în stilul Skodei Octavia. Şi undeva pe acolo, prin liniile de bază de design, se mai întrezăreşte o urmă de Audi TT, în special la designul frontal şi la arcurile aripilor.

Sub capotă nemţii aduc ceva mai interesant decât designul – un TFSI de 2.0 litri, capabil să livreze 400 CP, sau 200 CP per litru! Dacă pun în producţie motorul ăsta, el va deveni cel mai puternic motor cu patru cilindri din lume, devansând renumitul motor Mercedes-Benz AMG de 2.0 litri şi 360 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter