Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Porsche Cayenne şi-a făcut debutul la Chişinău

13 Octombrie 2014 - 07:33
Ilie Toma
Noul Porsche Cayenne şi-a făcut debutul la Chişinău
Week-end-ul trecut Porsche Center Moldova a găzduit premiera noului Porsche Cayenne, într-un eveniment desfăşurat pe parcursul a două zile. Invitaţii şi-au putut alege timpul potrivit programului lor pentru a veni să cunoască noul SUV german, iar astfel, deşi numărul invitaţilor a fost de ordinul sutelor, toţi au putut savura o atmosferă lejeră de comunicare şi cunoaştere a noului model Porsche.

În incinta showroom-ului a fost expus un Porsche Cayenne Turbo, într-o interpretare extrem de fierbinte, reprezentând astfel ipostaza supremă a ceea ce poate însemna astăzi numele Cayenne. Afară, însă, un Porsche Cayenne Diesel îşi aştepta doritorii pentru un test drive pe viu.

Vă amintim că împrospătarea modelului Cayenne a adus schimbări vizuale la partea frontală, incluzând forma barei de protecţie şi noi blocuri optice. Partea spate a fost modificată şi mai esenţial, modelul căpătând acum o prezenţă mai somptuoasă şi mai sportivă. Au fost operate şi mai multe modificări la unităţile de propulsie, unele din ele devenind mai eficiente, iar alte versiuni primind propulsoare noi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (28 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter