Promoţie specială pentru service-ul de camioane Olmosdon
11 Noiembrie 2014, 07:56
Transportatorii profesionişti îşi măsoară performanţele în sutele de mii de kilometri parcurşi de camioanele aflate în flota lor, iar buna lor mentenanţă tehnică înseamnă minimizarea timpului pierdut şi sporirea productivităţii. Tocmai de asta, service-ul Olmosdon, unul din liderii incontestabili pe piaţa Republicii Moldova în deservirea tehnică a camioanelor de mare tonaj, precum a celor de talie mai moderată, atunţă o promoţie specială, care să-i recomenseze pe cât mai mulţi din
clienţii service-ului de camioane al companiei. O mare parte din lucrările cele mai frecvente vor fi însoţite, în cadrul campaniei, de servicii bonus, oferite gratuit.

» La cumpărarea unui set de amortizoare ale şasiului unităţii de transport sau ale suspensiei cabinei, manopera de înlocuire a lor este gratuită!
» La înlocuirea braţelor de direcţie marca Lemforder, reglajul unghiular al
roţilor este gratuit
» La înlocuirea întregului set de plăcuţe de frânare şi discuri de frânare, manopera de schimbare a unui disc este gratuită.

Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2015. Adresa service-ului de camioane Olmosdon: str. Varniţa 8, Chişinău. Telefon: 022-407-163.
www.olmosdon.md
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Olmosdon
0
2,719
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!