Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Seria 7 va primi propulsor diesel cu 4 turbocompresoare?

31 Iulie 2015 - 10:15
Denis Godorozea
BMW Seria 7 va primi propulsor diesel cu 4 turbocompresoare?
Conform unor zvonuri, bavarezii pregătesc un nou propulsor diesel dotat cu 4 turbocompresoare care se va adăposti sub capota noii generaţii BMW Seria 7 în versiunea 750d!

Până nu demult, un propulsor dotat cu 4 turbocompresoare puteam vedea pe hyper-car-uri precum este Bugatti Veyron, dar în cazul acelui din urmă propulsorul dispune de un volum de 8 litri repartizat pe 16 cilindri.

În cazul viitoarei BMW 750d, sub capotă se va adăposti cel mai puternic diesel bavarez de 3.0 litri şi 6 cilindri în linie care datorită celor trei turbocompresoare la moment dezvoltă 381 CP şi 740 Nm, în timp ce cel de-al patrulea turbocompresor va ridica performanţele la peste 400 CP şi 800 Nm! Având în vedere complexitatea versiunii actuale al acestui propulsor diesel cunoscut sub numele de cod N57S, putem intui că cel de-al patrulea turbocompresor, de fapt, va fi un compresor electric compact care va fi mai uşor de adaptat la configuraţia curentă. Dar mai întâi, trebuie să aşteptăm momentul atunci când zvonurile se vor adeveri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter