Premieră: Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe (Video)
14 August 2015, 09:45
Familia de succes Mercedes-Benz C-Class s-a mărit odată cu apariţia noii generaţii C-Class Coupe care îşi va face debutul pe 19 august.
Chiar dacă ne-au prezentat în imaginile de teasing versiunea de top Mercedes-AMG C 63 S, germanii ne
dezvăluie astăzi doar versiunile simple ale lui C-Class Coupe. La exterior noul model dispune de o parte frontală similară cu sedanul, o parte laterală ce aduce aminte de predecesor prin forma geamului lateral spate şi un posterior inspirat din fratele mai mare S-Class Coupe.
Comparativ cu predecesorul noul C-Class Coupe este cu 95 mm mai lung, cu 40 mm mai lat şi dispune de un ampatament cu 80 mm mai mare ceea ce l-a făcut mult mai spaţios. Faţă de sedan, coupe-ul este cu 15 mm mai scund atunci când este combinat cu jantele de 17 inch.
Forma aerodinamică al noului C-Class Coupe indică un coeficient de aerodinamicitate de doar 0.26. Pentru a accentua dinamismul noului C-Class
Coupe, este oferit pachetul aerodinamic AMG Line care vine şi cu jante de 18 inch şi mici retuşuri la interior, precum volanul teşit în partea de jos şi pedalele sportive.
Interiorul coupe-ului este preluat de la sedan, în timp ce panourile uşilor care dispun şi de lumină ambientală, scaunele, dar şi partea din spate al habitaclului, au fost elaborate de la zero.
Izolarea fonică a fost îmbunătăţită, iar şasiul setat spre un confort desăvârşit datorită sistemului Agility Control sau al suspensiei opţionale pneumatice Airmatic.

Concurentul lui BMW Seria 4, noul C-Class Coupe oferă o gamă de propulsoare cu 20% mai eficiente
faţă de predecesorul său care se conformează normelor ecologice Euro 6. La început noul Mercedes-Benz C-Class Coupe va fi disponibil în versiunile pe benzină C 180 (1.6 litri – 156 CP), C200 (2.0 litri - 184 CP),
C 250 (2.0 litri – 211 CP) şi C300 (2.0 litri – 245 CP).
Vor fi disponibile şi două versiuni diesel de 170 şi 204 CP. Mai târziu vor apărea versiunile C 450 AMG (3.0 litri – 367 CP) şi C 63 (4.0 litri – 476 CP sau 510 CP).
Nu vor lipsi nici sistemele de siguranţă activă şi pasivă prezente şi pe alte modele din familia C-Class.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,005
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!