Special pentru Rusia: noul Renault Kaptur 4x4, cu „K” de la Качество, Комфорт, Красота
17 Martie 2016, 11:55
Renault şi-a dovedit deja de multe ori măiestria în crearea unor modele gândite special pentru pieţe specifice, care cuceresc imediat culmile succesului. Francezii pregătesc o nouă ofensivă pe piaţa Rusiei, ofensivă întruchipată sub forma unui nou SUV/crossover: Kaptur 4x4.

Deşi noul model, creat special pentru Rusia, îşi trage originea de pe Capturul pe care îl ştim deja cu toţii, testat şi
de PiataAuto.md acum un an, acesta va beneficia de tracţiune integrală, spre deosebire de versiunea europeană, care vine doar cu tracţiune faţă. Ştiind specificul cererii ruseşti, putem intui că viitorul Renault Kaptur 4x4 va primi şi versiuni cu cutie de viteze automată. Nici denumirea Kaptur, cu „K”, nu este accidentală – cei de la Renault au studiat bine piaţa şi conştiinţa publică din Rusia, ajungând la concluzia că
orice model cu litera „K” în denumire, în special în rol de primă literă, subliniază amprenta rusească, autohtonă, dată acelui model. Mai mult ca atât, tot cu „K” încep mai multe calităţi pe care cei de la Renault le vor asociate noului model: Качество (calitate), Комфорт (confort) şi Красота (frumuseţe).

Noul Renault Kaptur 4x4 va fi produs în Rusia, la uzina Renault din regiunea Moscovei.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,131
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!