MINI combină lumea auto şi moto cu conceptul Clubman ALL4 Scrambler
9 Iunie 2016, 09:29
La expoziţia Valentino Park Motor Show 2016 cei de la MINI Italia vor dezvălui un concept deosebit numit Clubman ALL4 Scrambler. Conceptul este inspirat din motocicleta BMW R nineT Scrambler, unde denumirea Scrambler este atribuită, de obicei, motocicletelor stilate echipate cu cauciucuri de off-road.
Acelaşi aspect de Scrambler cei de la MINI Italia au decis să-i confere şi noului Clubman ALL4 dotat cu tracţiune integrală. Astfel, conceptul unic a primit cauciucuri de off-road, o gardă la sol sporită, blocuri optice adăugătoare preluate direct de pe
motocicletă, o nuanţă gri mată pentru caroserie Midnight Frozen Grey combinată cu elemente vopsite în negru lucios şi un portbagaj stilat de acoperiş cu elemente din lemn de frasin.
La interior regăsim pielea Nappa de culoarea maro deschisă combinată cu Alcantara de aceeaşi nuanţă, în timp ce pe spetezele scaunelor este aplicat logoul „Scrambler”. Fiind bazat pe versiunea MINI Cooper S Clubman ALL4, conceptul Clubman ALL4 Scrambler este echipat cu un benzinar
turboaspirat de 2.0 litri care dezvoltă 192 CP şi 280 Nm (overboost - 300 Nm), fiind capabil să accelereze break-ul de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde, să atingă viteza maximă de 225 km/h şi să indice un consum mediu de 6.3 l/100 km.
Totuşi, din cauza cauciucurilor cifrele indicate de concept ar putea fi un pic diferite. În schimb, conceptul are un caracter purist, pregătit de orice aventură!

Informaţii utile:
Test Drive MINI Clubman
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,297
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!