Noua generație BMW Seria 7 se lansează în versiune hibridă
15 Iulie 2016, 13:31
Bavarezii au lansat pe piață versiunea hibridă al navei amiral, BMW Seria 7. Noua generație BMW Seria 7 va avea tocmai trei versiuni hibride care se vor deosebi prin tipul de tracțiune și lungimea ampatamentului.
Modelele fac parte din noua gamă BMW iPerformance Automobiles care implementează toate tehnologiile Efficient Dynamics și tehnologiile brandului BMW i.
Toate cele trei versiuni dispun de o propulsie hibridă ce combină propulsorul pe benzină de 2.0 litri turbo (258 CP și 400 Nm), motorul electric (113 CP și 250 Nm) instalat între propulsor și cutia de viteze automată
în 8 trepte și pachetul de baterii litiu-ion cu o capacitate de 9.2 kWh instalate în podeaua portbagajului reducându-i volumul la 420 de litri. Puterea totală al sistemului este de 326 CP și 500 Nm.

Să le luăm pe rând, deci! BMW 740e iPerformance (ampatament scurt) și
BMW 740Le iPerformance (ampatament mărit) dispun de tracțiune spate, fiind capabile să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde și, respectiv, 5.5 secunde și să consume în mediu 2.0-2.2 l/100 km.
Versiunea cu ampatament mărit și tracțiune integrală, BMW 740Le xDrive iPerformance, este ceva mai rapidă în accelerația de la 0 la 100 km/h care durează 5.3 secunde, însă și ceva mai „înfometată” atunci când merge vorba de consumul de combustibil – 2.1 – 2.5 l/100 km. Totuși, cifrele de consum sunt indicate pentru primele 100 km cu bateriile încărcate. Toate trei versiuni pot rula și în regim pur electric cu o viteză maximă de până la 140 km/h, autonomia fiind de 41 – 48 km în dependență de versiune.
Modelele din gama BMW iPerformance Automobiles se deosebesc prin elemente de nuanță albastră pe calandru, jante și blocurile optice față, logoul BMW i pe aripile










față, inscripțiile eDrive pe montanții spate, pragurile ușilor și capacul motorului, dar și prin cadranele de bord și display-ul sistemului multimedia cu un design specific.
Mai există și butonul eDrive de
pe tunelul central cu ajutorul
căruia sunt schimbate
regimurile propulsiei
hibride.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,647
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!