Maşina lui Elvis Presley, BMW 507, apare într-un nou filmuleţ marca Petrolicious! (Video)
5 Octombrie 2016, 13:28
Una dintre cele mai incredibile istorii din acest an, cu siguranţă, a fost istoria maşinii lui Elvis Presley – BMW 507. După un filmuleţ realizat de către cei de la BMW, care au dezvăluit şi imaginile cu procesul de restaurare, iată că şi cei de la Petrolicious vin cu un video extraordinar, protagonistul căruia este BMW-ul 507, care i-a aparţinut lui Elvis Presley. În noul video nu doar îl putem vedea, dar şi auzi! Cât de sublim sună acest V8 de 3.2 litri şi 150 CP! Automobilul a fost prezentat de către Klaus Kutscher, care a condus procesul de restaurare al acestui exemplar inedit.
Klaus Kutscher a menţionat că initial automobilul a fost de culoare albă, iar Elvis l-a revopsit în roşu, din cauza fanelor, care lăsau urme de ruj sărutând caroseria albă. De-a lungul istoriei, maşina a fost vopsită şi în culoarea neagra, ca mai apoi să revină a culoarea roşie, iar în urma procesului de restaurare, aceasta a revenit la culoarea ei iniţială – albă. Ajungând în SUA, automobilul a fost utilizat în cursele auto, unde a primit numeroase mutilări ai caroseriei, în timp ce
propulsorul original a fost înlocuit cu un V8 marca Chevrolet. Şi aceste probleme au fost remediate de către experţii BMW Classic. Prima apariţie în public, după restaurarea meticuloasă, a avut loc la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach din acest an.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,137
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!