Noul Volkswagen Tiguan în versiune cu 7 locuri va debuta la Detroit
19 Decembrie 2016, 09:24
Cu ceva timp în urmă vă prezentam imaginile spion al unui Volkswagen Tiguan cu ampatament mărit și 7 locuri. Uite că cei de la Volkswagen ne anunță că premiera acestuia va avea loc la Salonul Auto de la Detroit la începutul lunii ianuarie 2017.
Noul SUV cu 7 locuri nu se va numi Tiguan XL precum se vehicula anterior, ci va avea denumirea Tiguan Allspace în Europa - pentru SUA și China, acesta se va numi simplu – Tiguan. Noul Volkswagen Tiguan Allspace se prezintă în primele schițe oficiale, care sunt prea exagerate, pentru a ne arăta cu adevărat proporțiile modelului de producție.
Față de un Tiguan obișnuit, noul Tiguan Allspace se va deosebi cu portierele spate mai mari, geamurile mici spate cu o formă diferită și un posterior ceva mai alungit. Caroseria noului SUV va fi alungită aproximativ cu 200 mm, iar ampatamentul va adăuga 110 mm.
Gama motorizărilor va fi aproximativ aceeași. Se pare că versiunea destinată pieței nord-americane va fi produsă la aceeași uzină din Tennessee unde este produs un alt SUV cu 7 locuri – Volkswagen Atlas.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,534
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!