Un Lexus IS a fost acoperit cu 42 de mii de LED-uri pentru noul video clip Dua Lipa (Video)
6 Decembrie 2016, 14:32
Cu ocazia lansării interpretei britanice Dua Lipa în SUA, a fost creat un nou video clip pentru hitul “Be The One”, în care apare şi noul Lexis IS facelift acoperit cu 41,999 de LED-uri individuale! Noul clip a fost o şansă în plus pentru cei de la Lexus de aşi demonstra modelul într-o ipostază cu totul diferită.
Numit „LIT IS”, conceptul poate produce 175,000 de lumeni, atunci când toate LED-urile sunt iluminate la maxim. Fâşiile de LED-uri puse cap-coadă au o lungime de peste 800 de metri, iar pentru conectarea acestora a fost nevoie de 1,609 de metri! Datorită unui program special, caroseria acoperită cu LED-uri reprezintă un display imens care poate genera diferite imagini dinamice şi tranziţii de forme şi culori.
Aceste imagini pot fi gestionate prin gesturi, atunci când este utilizată o consolă de jocuri, dar şi prin muzică - funcţia Music Viz poate sincroniza imaginile animate cu orice piesă muzicală. După apăriţia în video clipul interpretei Dua Lipa, cei de la Lexus ar putea utiliza acest LIT IS în calitate de Pom de Crăciun!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,040
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!