Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul BMW Seria 5 Long Wheelbase

19 Aprilie 2017 - 10:53
Denis Godorozea
Premieră: Noul BMW Seria 5 Long Wheelbase
În Cadrul Salonului Auto de la Shanghai a fost dezvăluită noua generaţie BMW Seria 5 Long Wheelbase – modelul cu ampatament mărit destinat pieţei din China. Noul BMW Seria 5 Long Wheelbase are un ampatament de 3.108 mm, care a fost mărit cu 133 mm faţă de versiunea obişnuită a sedanului bavarez (2,975 mm), ceea ce oferă un spaţiu imens pasagerilor banchetei spate.

Faţă de predecesor, noua Seria 5 Long Wheelbase este cu 130 kg mai uşoară şi are o aerodinamică îmbunătăţită. Versiunea cu ampatament mărit va fi disponibilă în interpretarea de lux „Luxury Line” sau în interpretarea sportivă „M Sport”.

Primordial pentru noua Seria 5 Long Wheelbase este confortul de la interior. Pasagerii banchetei spate se vor delecta cu un confort similar navei amiral bavareze Seria 7, aici regăsindu-se scaunele confortabile cu cotieră centrală unde este amplasată tableta digitală Touch Command, prin intermediul căreia se pot ajusta diferite funcţii, precum reglarea scaunelor, inclusive a scaunului pasagerului faţă.

Confortul de la bord este sporit de acoperişul panoramic Sky Lounge Panorama cu iluminare LED, două display-uri imense amplasate pe spătarele scaunelor faţă şi sistemul de ventilare opţional cu ionizator şi aromatizator. Izolarea fonică a fost sporită cu materiale izolatorii adiţionale în compartimentul motor, în regiunea acoperişului, podelii şi între habitaclu şi portbagaj.

Noul BMW Seria 5 Long Wheelbase va fi oferită în motorizări pe benzină, inclusiv 530Li, care dispune de un benzinar turbo de 2.0 litri, 252 CP şi 350 Nm. Precum şi predecesorul, noul model bavarez va fi produs la uzina comună cu Brilliance Auto Group din Shenyang, China.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (28 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter