Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Această Toyota Supra are doar 5,625 mile la bord şi este într-o stare imaculată!

A patra şi ultima generaţie Toyota Supra (JZA80) produsă între anii 1993-2002, şi-a câştigat statutul de model legendar nu doar datorită apariţiei în originala peliculă The Fast and The Furious, dar şi datorită propulsorului extrem de potent şi fiabil, 2JZ-GTE. Unitatea Twin Turbo de 3.0 litri în 6 cilindri în linie ce dezvoltă 330 CP, poate fi adusă la extreme, livrând peste 1,000 CP după modificări, fără a simţi disconfort.
Uite că acest exemplar cu anul de producţie 1994 de culoare „Super White” şi cu acoperiş de tip Targa, este o excepţie! Este într-o stare imaculată, toate piesele fiind 100% originale, fiind prezente şi toate actele de autenticitate, roata de rezervă şi sculele cu care a venit din uzină. Incredibil, dar timp de 23 de ani această Toyota Supra a făcut doar 5,625 de mile (9,052 km)! Pentru un asemenea parcurs, pe care l-a făcut fiind în posesia unei singure familii, maşina este într-o stare perfectă. Doar priviţi cât de perfect arată interiorul! Pentru comparaţie, iată cum arată o Supra cu 520,590 de mile la bord (837,808 de kilometri), despre care am vorbit acum un an.

Sub capota acestei Supra Mk4 se regăseşte acea unitate legendară 2JZ-GTE, care va bucura orice pasionat nu doar cu fiabilitatea şi performanţele, dar şi cu sunetul mlădios pe care îl emite. S-ar părea că această Toyota Supra este perfectă, însă şi din cel mai perfect vis, se găseşte cineva să te trezească. În primul rând, propulsorul nu este cuplat la o transmisie manuală, ci la una automată în 4 trepte, care-i ascunde o parte din performanţe. A doua problemă, este preţul, acest exemplar fiind scos la vânzare pentru o sumă de 99,999 de dolari! Consideraţi că merită aceşti bani?!
1
1,483
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!