Viitorul Nissan LEAF va avea o aerodinamică excelentă (Video)

Cei de la Nissan continuă să ne dezvăluie, câte puţin, secretele viitoarei generaţii LEAF. Cel mai popular vehicul electric din lume, care a fost vândut în peste 277,000 de exemplare, va avea mai multe atuuri odată cu lansarea celei de-a doua generaţii, care va debuta la Tokyo pe 6 septembrie 2017. În primul rând, viitorul LEAF va avea un design mai arătos, mai dinamic şi, mai aerodinamic.
În ultimul teaser producătorul nipon ne arată silueta noului LEAF, care este accentuată de nişte curenţi de aer improvizaţi. Iar acest lucru a fost făcut pentru a ne sugera, că aerodinamica noului LEAF va fi una excelentă. Potrivit celor de la Nissan noul LEAF va avea o formă aerodinamică, care nu va genera forţă ascensională, aceasta din urmă fiind egală cu zero, astfel LEAF va „plonja” prin aer oferind o stabilitate bună la viteze mari şi o eficienţă sporită.

Noul LEAF a fost surprins recent complet dezgolit în timpul filmărilor unui spot de lansare. Din imaginile de calitate redusă putem observa cât de mult a evoluat designul, care, la sigur, va atrage mai mulţi clienţi.
Noul Nissan LEAF va avea o altă tehnologie interesantă numită e-Pedal, care va permite conducătorului să utilizeze doar pedala acceleratorului în 90% din cazuri. Acceleratorul va lucra precum frâna, atunci când piciorul va fi luat de pe pedală. Maşina nu doar va încetini, dar va putea opri complet, chiar şi în pantă, atunci când piciorul va fi luat de pe accelerator. Potrivit zvonurilor, noul Nissan LEAF va avea opţiunea a două pachete de baterii, unul de 40 kWh şi altul de 60 kWh, cel din urmă oferind o autonomie de 547 km, sau cu 48 km mai mult faţă de Tesla Model 3 cu cel mai mare pachet de baterii.
0
1,897
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!