Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
FRANKFURT 2017 LIVE: Noua Honda CR-V Hybrid Prototype prefațează un viitor model de producție
13 Septembrie 2017, 14:38
La Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Honda ne-au dat clar de înțeles, că vor aborda intens direcția electrificării întregii game de modele. Pe lângă conceptul Honda Urban EV, care prefațează un viitor electromobil de producție ce va apărea pe piața Europei în 2019, la Frankfurt a fost dezvăluit prototipul viitorului CR-V Hybrid, care, cel mai probabil, va debuta în versiune de producție la Salonul Auto de la Geneva din 2018.
Cu acest prilej, cei de la Honda au anunțat că noul CR-V nu va mai avea motorizare diesel în Europa, ci doar o motorizare pe benzină cu propulsor 1.5 litri VTEC Turbo și o motorizare hibridă!
Viitorul CR-V Hybrid va avea parte de propulsia hibridă i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive), care include un motor electric, un benzinar de 2.0 litri care lucrează după ciclul Atkinson și un generator electric. În locul unei transmisii convenţionale,
viitorul CR-V Hybrid va fi echipat cu o transmisie cu un singur raport fix, care va face conexiunea între elementele ce sunt puse în mişcare pentru o livrare a cuplului foarte lină. Propulsia hibridă dispune de trei regimuri de operare – EV Drive (pur electric), Hybrid Drive (propulsorul cu ardere internă lucrează pe post de generator de energie) şi Engine Drive (propulsorul cu ardere internă livrează puterea direct către roţi).
Datele tehnice exacte nu se anunţă, însă versiunea CR-V Hybrid destinată pieţei din China oferă un total de 288 CP și 490 Nm, în timp ce consumul mediu este de 4.8 l/100 km. Rămâne de văzut care vor fi cifrele indicate de versiunea europeană atunci când va intra în producţie.
PiataAuto.mdRedacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
0
859
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!