Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Noul Opel Crossland X primeşte versiune LPG alimentată cu gaz!
12 Octombrie 2017, 15:57
De-a lungul istoriei cei de la Opel au oferit mai multe modele echipate cu sistem de alimentare cu gaz. Noul Opel Crossland X nu este o excepţie, primind o versiune bivalentă, care poate fi alimentată atât cu benzină, cât şi cu gaz lichefiat LPG. Propulsorul în trei cilindri de 1.2 litri (81 CP) cuplat la transmisia manuală în 5 trepte consumă în mediu 5.4 litri de benzină la 100 km sau 6.9 litri de gaz la 100 km. În regim bivalent (gaz + benzină), noul Opel Crossland X LPG poate parcurge 1,300 de kilometri.
Atunci când este propulsat de gaz, emisiile CO2 scad de la 123 la 111 g/km. Versiunea LPG a noului Crossland X este produsă la uzina Opel, având un propulsor mai durabil cu supape ranforsate şi inelele unde se aşează supapele, de asemenea, ranforsate. Rezervorul pentru gaz de 36 de litri amplasat în spaţiul roţii de rezervă dispune de un senzor optic, care măsoară cu mai multă precizie combustibilul rămas.
Planşa de bord dispune de un indicator LED, care este inclus atunci când se rulează în regimul LPG, aici regăsindu-se şi indicatorul nivelului gazului rămas.

Informaţii utile:
Test Drive Opel Crossland X
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
509
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!