Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Jaguar E-PACE a fost dezvăluit la Chișinău!

Înaintea lansării sale pe piaţă noul Jaguar E-PACE a pornit într-un tur internaţional, pentru a fi prezentat în diferite ţări în cadrul unor evenimente exclusiviste. Astăzi cel mai compact SUV al brandului britanic a ajuns și la Chișinău!
Doar pentru două zile, 2-3 noiembrie, publicul autohton poate cunoaşte pe viu noul prădător din familia Jaguar, modelul E-PACE, înaintea lansării acestuia pe piaţa noastră.

Exemplarul prezentat în țara noastră este de un alb imaculat, în dotare bogată și interpretare R-Dynamic, jante de 20 de inch și blocuri optice LED.
Recepţia a avut loc în BERD’s Design Hotel situat pe str. Dimitrie Cantemir, 12. Mai aveți șansa de a vedea noul model astăzi și mâine, de la orele 10:30.

Noul E-PACE este cel de-al doilea SUV din istoria Jaguar, după modelul F-PACE, fiind un model compact, tehnologizat şi dotat cu propulsoare moderne diesel şi pe benzină cu puteri cuprinse între 150 CP şi 300 CP.
Noul Jaguar E-PACE are un preț de start în țara noastră de 30,800 de euro pentru versiunea diesel cu 150 CP (380 Nm), transmisie automată și tracțiune integrală. Prețurile complete pentru noul SUV britanic, le puteți afla din articolul precedent.
0
846
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!