Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lexus a prezentat un nou teaser a conceptului LF-1 Limitless!

20 Decembrie 2017 - 13:42
Denis Godorozea
Acum 2 săptămâni niponii prezentau prima imagine de teasing a conceptului care va debuta la Salonul Auto de la Detroit în ianuarie. Pe acea imagine apărea posteriorul modelului cu silueta unui crossover-coupe.
Acum Lexus a publicat un video-teaser care a prezentat luminile sofisticate a blocurilor optice faţă a crossover-ului conceptual. Designul LF-1 Limitless este elaborat de studioul niponilor CALTY, din California. Producătorul caracterizează noul concept drept "navă amiral care redefineşete luxul şi performanţa în gama SUV-urilor Lexus". Nu se ştie, dacă crossoveru-ul va rămâne doar un concept, ce va dicta viitoarele tendinţe de design a mărcii, sau acesta se va transforma într-un nou SUV care se va situa cu o treaptă mai sus de Lexus RX care, în prezent, este SUV-ul de top al niponilor. Nu uităm de Lexus LX, dar acesta este un off-roader cu cadru dur care împarte platforma tehnică cu Toyota Land Cruiser 200 şi nu este prezent pe toate pieţele unde sunt vândute celelalte SUV-uri Lexus, fiind destinat altei categorii de clienţi.

Designul şi informaţiile depline despre noul concept Lexus le vom afla la Salonul Auto de la Detroit la 15 ianuarie 2018!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter