O firmă de taxi din Olanda a expus în vânzare întreg parcul de Tesla Model S!

Serviciul de taxi cu folosirea automobilelor electrice este extrem de popular printre clienţii din Europa, iar Olanda este în topul ţărilor, chiar şi la nivel global, unde vehiculele electrice au o răspândire largă în rândul companiilor de taximetre.
Astfel, în 2014 o companie de taxi din Amsterdam a achiziţionat 167 electromobile Tesla Model S, pe care le-a exploatat la greu până acum, iar în acest an intenţionează să-şi împrospăteze gama de vehicule electrice cu modele noi, iar cele 167 unităţi Model S au fost scoase în vânzare!
Toate exemplarele Model S, aflate în posesia companiei, au acelaşi nivel de dotări şi opţiuni, printre care baterii de 85 kWh, habitaclu tapiţat cu piele, cameră video de marşarier, capacul portbagajului acţionat electric, sistem de navigaţie şi comenzi vocale.
Automobilele sunt sortate în 7 categorii, care au preţ diferit în dependenţă de parcurs, cele mai accesibile modele având un parcurs de peste 280 mii km sunt estimate la preţul de 39 mii euro, pe când cele mai scumpe, cu parcurs cuprins între 220 şi 230 mii km au un preţ de 45 mii euro. Preţurile pot părea puţin exagerate, însă un Tesla Model S are un preţ de start de peste 86 mii euro în Olanda şi vine cu un nivel de echipare mai modest. Totodată, compania declară că modelele sale au fost deservite, conform regulamentului, exclusiv la reprezentanţele oficiale Tesla, iar automobilele mai beneficiază de garanţia oferită de producător de 8 ani fără limită pentru parcurs.
0
4,425
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!