Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Land Rover va prezenta la Geneva, inclusiv, și un... smartphone?

La Salonul Auto de la Geneva cei de la Land Rover vor prezenta propriul smartphone, dezvoltat în comun cu Bullit Group. Gadget-ul a primit denumirea Land Rover Explore, și poartă pe carcasă sigla și denumirea producătorului britanic.
Smartphone-ul are la bază sistemul de operare Android, iar designul este inspirat de la modelul Land Rover Discovery. Informația este afișată pe un ecran cu rezoluție HD de 5.0 inch. Producătorul declară, că noul gadget este foarte rezistent la exploatare mai dură, iar volumul bateriei de 4,000 mAh este suficientă pentru două zile de exploatare continuă. Opțional, smartphone-ul poate dispune de un surplus de energie stocată, cel mai probabil, într-o husă adițională cu baterii incluse.
Ecranul smartphone-ului a beneficiat de protecție avansată, astfel că acesta poate rezista cu bine căderilor de la o înălțime de 1.8 metri. Afară de aceasta, gadget-ul este rezistent la apă, iar ecranul tactil este receptiv și poate fi acționat de utilizator în mânuși.
Smartphone-ul Land Rover Explore va putea fi achiziționat începând cu 26 aprilie curent, iar prețul de start constituie 649 euro în Europa.
0
441
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!