GENEVA 2018 LIVE: Noua generaţie Mercedes-Benz A-Class

6 Martie 2018, 12:58
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Noua generaţie a celui mai compact model Mercedes-Benz şi-a făcut debutul public la salonul auto de la Geneva, iar noi trebuie să menţionăm că modelul arată extrem de bine pe viu! Noua faţă de CLS, dar şi silueta foarte ateltică, i se potrivesc cât se poate de bine lui A-Class!
Am fost plăcut surprinşi, de asemenea, că spaţiul destinat pasagerilor spate a crescut substanţialfaţă de generaţia precedentă. Am putut să aruncăm o privire şi asupra noului sistem multimedia MBUX, care a debutat pe noul A-Class în gama Mercedes-Benz, dar, fireşte, am avut prea puţin timp la dispoziţie pentru o studiere detailată. Totuşi, la prima vedere comenzile par foarte intuitive, într-adevăr, iar calitatea afişajelor grafice e una pe potriva generaţiei obişnuite cu calitatea ultimelor modele de smartphone-uri.
Cele mai interesante lucruri se ascund, însă, sub capota noului A-Class, modelul debutând cu tocmai 3 motoare noi, despre care v-am spus în detaliu într-un articol anterior. Abia aşteptăm o viitoare oportunitate de a le testa pe viu şi de a vă spune cum se simt aceste noi propulsoare lansate de Mercedes-Benz! Primele exemplare ale noului A-Class vor ajunge în showroom-urile europene în luna mai, apropo! Până atunci, ne delectăm cu forme, design şisenzaţii statice! Voi ce spuneţi, cât de mult vă place noul A-Class?
0
1,435
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!