BMW a anunţat data debutului oficial al Seriei 8!

BMW a dezvăluit data debutului oficial a celui mai mare şi luxos coupe din gama sa, Seria 8 în varianta de serie – premiera va avea loc cu o zi înaintea startului cursei de 24 ore de la Le Mans, la 15 iunie 2018. Aceasta este o dată şi mai importantă pentru bavarezi, dat fiind faptul că în acest an BMW revine în cursele de la Le Mans, după o pauză de 7 ani, cu noii bolizi M8 GTE.
La evenimentul special bavarezii vor prezenta automobilul de curse, creat pe baza noii generaţii a coupe-ului, dar şi versiunea de serie BMW Seria 8, cel mai probabil, în varianta de top, care ar putea purta denumirea M850i xDrive. Potrivit unor informaţii apărute în presa occidentală, această versiune va avea sub capotă noua unitate V8 de 4.4 litri, pe benzină, cu circa 530 CP şi 750 Nm, care se va cupla la cutia automată cu 8 rapoarte, ce va transmite cuplul pe ambele punţi. Afară de aceasta, în versiunea de top modelul va dispune de o suspensie adaptivă, un diferenţial spate activ şi sistem de evacuare performant.
În luna martie al acestui an bavarezii au prezentat un nou concept pe baza Seriei 8, nu mai puţin interesant –BMW Concept M8 Gran Coupe, care în versiunea de serie va deveni cel mai mare coupe cu 4 uşi al bavarezilor şi noua navă amiral, depăşind chiar şi sedanul Seria 7.
0
1,804
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!