Mai mulţi directori de vârf părăsesc Tesla Motors! Compania americană opreşte producţia sedanului Model 3

Se pare că problemele Tesla Motors nu mai au sfârșit. După ce la a raportat rezultatele celui mai dezastruos trimestru din istoria sa, cu pierderi de 709 milioane dolari în primele trei luni ale acestui an, în ultimele luni cel puțin 10 directori executivi au părăsit compania americană, iar la finalul lunii mai Tesla din nou va opri producția sedanului Model 3.
De la începutul acestui an Tesla a pierdut angajați-cheie, precum Doug Field, director executiv pentru design de producție, Jon McNeill, directorul departamentului de vânzări, Matthew Schwall, persoana de contact între Tesla şi Agenţia Guvernamentală de Reglementare pentru Siguranță a SUA, şi vicepreședintele programului Autopilot Jim Keller. În acest sens, toți directorii de vârf rămași în companie au primit câte o scrisoare prin poșta electronică, semnată chiar de Elon Musk, în care CEO-ul Tesla anunță o reorganizare majoră a companiei cu scopul dea îmbunătăți comunicarea şi interacțiunea între departamente. Totodată Musk a declarat că compania va angaja specialiști noi la posturile vacante în cel mai apropiat timp, pentru a-şi onora obligațiunile şi a asigura producția electrocarului Model 3.
O altă veste proastă venită de la producătorul american a scăzut preţul acţiunilor companiei cu 2.7 puncte procentuale până la nivelul de 284 dolari per acţiune, şi ţine de stoparea producţiei Tesla Model 3 în perioada 24 mai – 31 mai 2018. Motivul deciziei este de a găsi o soluţie pentru problemele cauzate de automatizarea excesivă a uzinei companiei din SUA.
În prezent Tesla produce un număr de 2,000 exemplare Model 3 săptămânal, un nivel prea mic pentru a satisface cererea imensă pentru electrocarul compact. Anterior Elon Musk a declarat de nenumărate ori că obiectivul companiei este de a atinge nivelul e 6,000 exemplare săptămânal.
0
2,244
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!