UPS prezintă viitoarele utilitare electrice urbane

Compania de curierat UPS a prezentat viitorul vehicul electric utilitar, care va fi angajat în serviciile de livrare prestate de companie. Modelul futurist a fost dezvoltat în comun cu compania ARRIVAL în mai multe variante de caroserie şi dimensiuni, iar primele modele vor fi lansate pe drumurile publice până la finele acestui an.
Dezvoltarea noilor utilitare electrice a început în 2016 şi curând acestea vor debuta în varianta de serie. Primele oraşe, în care vor circula noile ARRIVAL vor fi Londra şi Paris, unde companiile vor mai realiza o serie de teste, pentru a verifica rezistenţa şi eficienţa noilor modele. Americanii nu dezvăluie datele tehnice despre noul electrocar, dar asigură că acestea vor putea parcurge peste 240 km cu un singur plin, un rezultat semnificativ mai bun decât autonomia oferită de vehiculele cu propulsie complet electrică folosite de companie în prezent.
Afară de propulsia electrică performantă, viitoarele modele ARRIVAL vor dispune de numeroşi asistenţi pentru şofer şi sisteme de siguranţă activă, iar pentru comoditate maximă la dispoziţia şoferului la interior va fi pus un ecran imens cu un număr vast de conectivităţi şi posibilităţi.
Dezvoltarea şi lansarea în serviciu a noilor modele electrice face parte din strategia UPS de electrificare a parcului său de vehicule de curierat. La nivel mondial utilitarele angajate în diversele servicii urbane se enumeră printre cauzele principale de poluare a aerului în oraşele mari. În prezent, UPS are în dotare peste 300 vehicule cu propulsie complet electrică şi peste 700 modele cu propulsie hibridă la nivel mondial. Afară de viitoarele ARRIVAL, UPS a plasat o comandă de 125 unităţi a noilor camioane electrice Tesla Semi.
0
2,075
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!