Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo a publicat primul teaser video în care prezintă partea frontală a noului sedan S60

14 Iunie 2018 - 17:19
Denis Godorozea
Volvo a publicat primul teaser video cu noua generaţie S60, care va debuta săptămâna viitoare la inaugurarea primei uzine al suedezilor din SUA, unde sedanul va fi şi produs ulterior.

A rămas mai puţin de o săptămână până la debutul noului Volvo S60. Sedanul va fi ultimul reprezentant a noii familii ’60 din gama suedezilor, care se va alătura crossover-ului şi break-ului debutate anterior. Pentru a ţine în suspans publicul, suedezii au publicat o serie de imagini de teasing, în care prezintă primele informaţii despre viitoarea versiune de top a sedanului, care va primi denumirea Polestar Engineered.
În noul teaser video suedezii prezintă partea frontală a sedanului care, aparent, adoptă un limbaj stilistic similar break-ului. Totodată, versiunea de top dezvoltată în comun cu specialiştii de la Polestar, diviziunea companiei Volvo, va primi un calandru uşor diferit de cel cu care ne-am obişnuit pe cele mai noi modele din gama suedezilor. Bara de protecţie faţă se prezintă într-un design agresiv şi, cel mai probabil, va fi atribuită doar versiunii de top, pe când versiunile standard vor primi o bară de protecţie asemănătoare celei de pe break-ul V60.

Premiera noii generaţii Volvo S60 va avea loc miercuri, 20 iunie 2018 la noua uzină Volvo din statul Carolina de Sud, SUA.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter