Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acura MDX primește versiunea sport A-Spec odată cu modernizarea

19 Iulie 2018 - 09:33
Denis Godorozea
Cei de la Acura continuă să actualizeze propria gamă de modele. Mai devreme în acest an niponii au lansat noua Acura RDX, iar acum se dezvăluie SUV-ul actualizat MDX. Curios este, că MDX a primit un facelift cu un an mai devreme, iar noua actualizare aduce îmbunătățiri tehnice și o versiune sport, denumită A-Spec.
Unitățile de propulsie Acura MDX au rămas aceleași și nu au beneficiat de modernizări. În varianta incipientă SUV-ul are sub capotă benzinarul aspirat natural de 3.5 litri, iar pe lângă acesta este disponibilă versiunea hibridă, ce combină benzinarul V6 de 3.0 litri (257 CP) cu un motor electric. În schimb, precum și în cazul Honda Pilot, niponii au adus modificări cutiei automate cu 9 rapoarte – aceasta pornește din loc cu treapta a doua și a devenit mai agilă, astfel încât SUV-ul devine mai eficient. Sistemul start-stop a fost modernizat pentru o reacție promptă la acțiunile șoferului.
Suspensia activă a devenit disponibilă și pentru variantele incipiente cu motor pe benzină, atunci când anterior aceasta era oferită doar cu versiunea hibridă. Această opțiune permite reglarea rigidității amortizoarelor și ajustarea gărzii la sol.
Versiunea sport A-Spec aduce pentru Acura MDX un kit aerodinami exterior mai agresiv. Terminațiile sistemului de evacuare de la posterior sunt înlocuite cu unele mai mari, rotunde. În trafic versiunea se va mai distinge cu jante originale de 20 inch. La interior clienții vor beneficia de scaune sport tapisate cu piele de culoare neagră, roșie sau combinată, panourile ușilor tapisate cu Alcantara, o planșă de bord revizuită și inscripții "A-Spec" pe praguri.
Pe lângă cele enumerate mai sus, noua actualizare aduce pentru Acura MDX 4 nuanțe noi de caroserie, iar constructorul asigură că materialele la bord sunt acum de o calitate mai înaltă.

Vânzările versiunii pe benzină au început deja în SUA. Prețul de start constituie 44,300 dolari americani. Versiunea hibridă va fi disponibilă începând cu luna august curent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter