Instructor auto depistat în stare de ebrietate în timpul predării orelor practice!

În dimineața zilei de ieri, în apropiere de orașul Cahul, inspectorii de patrulare angajați în serviciu au stopat un automobil cu sigle și inscripții "Școala Auto". În urma discuțiilor cu instructorul auto aflat pe scaunul pasagerului din față, ofițerii de patrulare au dispus să-l supună pe acesta testului pentru verificarea gradului de alcoolemie în aerul expirat.
Testul efectuat de inspectorii de patrulare a indicat un nivel de 0.76 mg/l alcool etilic pur în aerul expirat de instructor. Elevul a fost înlăturat imediat de la volanul automobilului, iar în prezent cazul este documentat de IP Cahul.
Totodată, INP a raportat mai multe încălcări comise pe drumurile publice în zilele de vineri și sâmbătă. Astfel, timp de 24 ore au fost depistați 599 șoferi care au circulat cu viteză peste limita admisă legal, 24 șoferi în stare de ebrietate alcoolică la volan, un șofer în stare de ebrietate narcotică și 10 conducători fără permis de conducere.

În aceeași perioadă de timp au avut loc 4 accidente rutiere grave, în urma cărora un copil s-a stins din viață, iar alte 3 persoane au primit diverse traumatisme.
Amintim, că INP a lansat la sfârșitul săptămânii trecute automobile "capcană", echipate cu numere de înmatriculare civile și radare. Totodată, INP a intensificat și a mărit numărul de ofițeri și echipaje de patrulare pe toate drumurile din țară pe parcursul întregii luni august.
0
1,825
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!